Passie voor houtbewerking

Een droom die ik heb kunnen verwezenlijken in een professioneel bedrijf. Voor mij was het vanaf kleins af aan al duidelijk dat ik later met houtbewerking aan de slag wilde gaan. Dat is er met de paplepel ingegoten. Mijn opa hield zich bezig met houtbewerking en als kleine jongen keek ik vol bewondering mee als hij aan het werk was. Soms mocht ik ook meehelpen en dat was het liefste wat ik deed. Tegenwoordig helpt mijn vader af en toe met het plaatsen van meubels. Zo zet de traditie van het familiewerk zich voort.

De kennis op het gebied van interieurbouw en tekenen heb ik opgedaan tijdens mijn opleiding op het HMC. Ik heb veel geleerd van mijn werk bij scheeps- en interieurbouw bedrijven.

Na het afronden van mijn opleiding ging ik aan de slag als zelfstandig interieurbouwer en dat doe ik dagelijks met veel passie en toewijding. Ik denk graag mee met mijn klanten om werk te leveren waar zij nog lang plezier van hebben.

Mijn werkwijze

1. Kennismaking

Een persoonlijke benadering en open communicatie vind ik belangrijk. Daarom start onze samenwerking met een vrijblijvende kennismaking.

2. Ontwerp en offerte

We bespreken het ontwerpvoorstel en als u helemaal tevreden bent, ga ik verder aan de slag met de offerte.

3. Realisatie

De voorbereidingen voer ik uit in mijn werkplaats. Daarna kom ik het interieur in zijn geheel bij u plaatsen.

Hulp nodig bij uw interieurvraag?

Ik werk vanuit een persoonlijke benadering en open communicatie vind ik erg belangrijk. Daarvoor kom ik graag in contact met u.
Neem contact op
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram