Keuken project - Zundert

Een van onze nieuwste projecten: een op maat gemaakte keuken in een landelijke woning in het prachtige Zundert. Deze keuken combineert vakmanschap, oog voor detail en natuurlijke materialen zoals massief eikenhout en natuursteen werkbladen, perfect passend bij de rustieke sfeer van het huis. De klant wilde een functionele en stijlvolle keuken. Wij hebben dit gerealiseerd met de nieuwste apparatuur, van een inductie kookplaat tot een klimaatkast. Het resultaat is een harmonieuze mix van traditionele charme en modern comfort. Deze keuken is meer dan alleen een kookruimte. Het is een plek voor familie en vrienden om samen te komen en herinneringen te creƫren. We zijn trots op dit project waar vakmanschap en persoonlijke wensen samenkomen.

Alle projecten

Hulp nodig bij uw interieurvraag?

Ik werk vanuit een persoonlijke benadering en open communicatie vind ik erg belangrijk. Daarvoor kom ik graag in contact met u.
Neem contact op
arrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram